Free From -messuilla koko perheen voimin

Posted by on syys 5, 2015 in Tuotelöydöt
No Comments

Tänään kävimme koko perheen voimin Free From -messuilla Helsingin Kampin Narinkkatorilla. Messut ovat pääkaupunkiseudun ainoat erityisruokavaliomessut ja niiden tarkoituksena on tehdä toimialaa ja niiden tuotteita tunnetuksi sekä samalla jakaa tietoa erityisruokavalioista.

Sateisesta säästä huolimatta väkeä näytti olevan mukavasti liikkeellä ja näytteilleasettajiakin enemmän kuin kertaakaan aiemmilla messuilla. Kiersimme alueen ja sen pisteet huolellisesti etsien kaikettomaan ruokavalioomme sopivia uusia tuotteita sekä uusia ideoita.

Iloisin löytömme  olivat Goodio Goodsin herkulliset Goodio Cools -kookosmaitojäätelöt! Jäätelöt ovat maidottomia, munattomia, soijattomia, viljattomia ja sokerittomia. Makuvaihtoehtoja on paljon ja kaikille löytyi oma suosikki. Lasten herkkua oli mansikkajäätelö, minä ihastuin suklaaseen ja mieheni Antti antoi äänensä lakulle. Jäätelöiden ulkonäkö kauniine väreineen on houkutteleva ja koostumus juuri oikeanlainen. Yllättävää oli, ettei kookoksen maku lyönyt läpi (se kun yleensä on niin voimakas). Esikoisemme on pitkään surrut sitä, ettei enää saa missään valita mitä jäätelöä ottaisi, kun vaihtoehtoja on ollut tasan se yksi (vaniljariisijäätelö). Mutta nytpä onkin monta makuvaihtoehtoa, joista valita. Lämmin suositukseni siis näille Goodio Cools -jäätelöille!

sipsit-600x450

Toinen löytämämme uusi herkku olivat Semperin gluteenittomat sipsit. Linssisipsit tillimausteella maistuivat kaikille. Chilillä ja sitruunalla maustetut kikhernesipsit olivat lasten makuun liian tulisia, mutta aikuisille niissä oli juuri sopivasti potkua. Näistä tuli illanistujaisten vakioherkku!

Reply