Kaiketon nyt kirjakaupoissa!

Posted by on tammi 10, 2017 in Keittokirjat
4 Comments

Tässä se nyt on! Uunituoreena, suoraan painosta: Kaiketon – hyvää ilman maitoa, munia, viljoja, soijaa ja pähkinöitä.

Kirjassa on sivuja 208 ja kaikettomia ohjeita yhteensä 93 kappaletta ilman maitoa, munia, soijaa, kotimaisia viljoja, tattaria, pähkinöitä ja mantelia. Ohjeista löytyy puuroja, lämpimiä ruokia, levitteitä, dippejä, suolaisia sekä makeita leivonnaisia, pipareita ja keksejä, jäätelöitä, vanukkaita ja vaahtoja sekä makeisia. Lisäksi löytyy yleisiä vinkkejä ja ohjeita kaikettomaan kokkailuun sekä tietoa ohjeissa käytetyistä apuaineista, jauhoista, öljyistä jne.

Kirjaprojekti kesti kokonaisuudessaan noin vuoden, kustannussopimus allekirjoitettiin viime vuoden helmikuussa ja tänään hain postista omat tekijäkappaleeni. Kirja- sekä verkkokirjakauppoihin Kaiketon ilmestyy muutaman päivän sisällä. Omista tekijäkappaleistani säästän kummallekin lapselleni omat kappaleet. Heidän vuokseenhan koko kirja on syntynytkin ja heille kirja on omistettu.

Lasteni allergiat ja sairaudet ovat vuosien varrella aiheuttaneet paljon surua ja huolta, mutta ne ovat myös johdattaneet minut uusille poluille elämässäni. Kaikettomasta kokkailusta on tullut rakas harrastus ja tämä puolitoista vuotta sitten perustettu blogikin on pian saavuttanut 100 000 vierailijaa. Esikoisen refluksin myötä olen ollut aikanaan perustamassa Refluksilapset ry:tä ja toiminut siitä saakka yhdistyksen hallituksessa. Ammatillisestikin olen löytänyt suuntautumiseni ja erikoistumisalani omien lasteni kautta. Tarjoan nykyään helpotusta muille allergisille ja refluksioireisille lapsille vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan, imetysohjauksen, refluksi- ja allergianeuvonnan sekä syömisvaikeuksien kuntoutuksen keinoin toiminimelläni Pienet sydämellä. Tunnen löytäneeni paikkani elämässäni.

Sydän on pakahtua ilosta! ❤️

4 thoughts

 1. Hanna-Kaisa

  10.1.2017

  Tää on ihan mahtavaa -sydämmelliset onnittelut oman paikan löytymisestä ja kiitos kaikettomasta ❤️

  Vastaa

 2. Sirri

  16.1.2017

  Vau, onnea! Sain kirjasi juuri käsiini. Näyttää niin hyvältä! Pitää järjestää hetikohta kakkukestit, koska viimein voi pistää pystyyn juhlat, joissa voi itsekin maistaa useamman sortin leivonnaista. Kiitos, kiitos, kiitos! Sekä blogi että kirja inspiroivat siihen, ettei ruoka-allergikon tarvitse tyytyä vähempään kuin muiden 🙂

  Vastaa

  1. Kiitos ihanista sanoistasi! Tulipa hyvä mieli <3

   Vastaa

Reply