Kvinoa-banaanipannukakut

Posted by on elo 31, 2015 in Välipalat, Yleinen
2 Comments

Meillä herkuteltiin tänään pannareilla!

Nämä pannukakut ovat aikanaan olleet ensimmäisiä kokeilemiani kaikettomia herkkuja, joista oikeasti tuli hyviä ja kaikille maistuvia. Valmiin lettujauhoseoksen voi toki korvata muilla jauhoilla (ja ripauksella suolaa), mutta itse oikaisen usein tällä tietäen seoksen toimivan pomminvarmasti. Tällä ohjeella saan myös mukavasti ujutettua lisää kvinoaa lasten ruokavalioon (heille ei se pelkiltään oikein maistu). Pannarit tuovat myös kivaa vaihtelua tavallisille letuille.



♥ 3/4 dl kvinoasuurimoita
♥ 1 banaani
♥ 3 dl riisimaitoa
♥ 1 tl kananmunankorviketta
♥ 1 pss Vuohelan herkun Lettujauhoseosta
♥ 1/2 tl leivinjauhetta
♥ 1/2 tl kanelia (ceylon)
♥ 1/2 tl suolaa

Keitä kvinoasuurimoita pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Nosta kvinoa kulhoon ja sekoita joukkoon soseutettu banaani. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Paista lettupannulla öljyssä pieniä pannukakkuja.
Tarjoile banaanisiivujen ja maidottoman suklaakastikkeen kera.

Tykkää Kaiketonta ❤️ Facebookissa
Seuraa Kaiketonta ❤️ Twitterissa

2 thoughts

  1. Sanna

    2.9.2015

    Näitä täytyy ehdottomasti kokeilla! Hyvien ”kaikettomien” lettujen tekeminen on ollut todella haasteellista. Kiva blogi ja hyviä ohjeita, kiitos 🙂

    Vastaa

    1. Annukka

      4.9.2015

      Kiitos Sanna! Tulethan kertomaan, miten pannukakut onnistuivat! Toivottavasti löydät myös jatkossa blogistani kokeilemisen arvoisia ohjeita 🙂
      T. Annukka

      Vastaa

Reply